If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая лампа е супер неточна, а 8 литра гориво са нищо. При малки пробези няма как да разчиташ на нея. На мен ми се е случвало да я оставя светеща, на другия ден да карам малко и на третия ден да не свети! Сложи си поне 20 литра и ще светне след повече време
Колеги преди малко свалих седалките стигнах до нивомера но немога да го искарам.След няколко часа човека който се грижи за подръжката на колата ми ще дойде да погледне и да го искара надявам се та да го почистим най-после.Ще пиша по късно за резултати.Ако мога ще направя и снимков материал.
Няма смисъл да разпарчосвате колата - вземи сложи за 30-40лв гориво и всичко ще си дойде на мястото.
За 2 пъти по 10лв си сложил 8литра, в това време си карал, едва ли си имал много гориво в резервоара. Недей прави цигански номера и си отваряй работа само.
Ниовмера каквоти и да го направите - никога няма да стане точен.
Имал съм случаи - святак ми лампата, минавам 20-30км градско, изгасва - минавам още 20-30км - пак святак чак тогава... а това са си 4-5 литра разлика.
Освен това в малки градове като нашите - уж нямаме километри а колите горят много - все са студени. Маята - 10/100...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Преди малко извадихме миновера но определено не е като на ГТВ-то а доста по голяма играчка и ни отказа от почистване.На ГТВ-то както е показал колегата в онази тема е отделна трабичка само която се вади и се почиства а при 156-ците е цялата Сонда заедно с помпата и всичките глупости като една голяма кошница.Та се отказахме от почистване и разглобяване.Ще опитам както казаха повечето колеги да заредя повече гориво и дано се оправи.Благодаря на всички за отговорите и помоща добри хора.
Така и така си стигнал дотам, вземи си изчисти мизерийте от помпата, както знаем дизела има свойството да прави медузи в резервоара. Не виждам какво можеш да изчистиш от нивомерчето, то си е едно поплавъче с реостат който е закрепен на корпуса на помпата, то или показва или не, а това какво показва вече е друг въпрос при 156.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment